Blog RSSCum reduci consumul de plastic de unică folosință? Folosește o sticlă reutilizabilă pentru lichide - Brandul S'well în curând la Azuroo

Cum reduci consumul de plastic de unică folosință? Folosește o sticlă reutilizabilă pentru lichide - Brandul S'well în curând la Azuroo Vă anunțăm cu drag că am încheiat un parteneriat cu brandul S'well. Aceștia produc sticle de diferite mărimi din oțel inoxidabil, frumoase și eficiente. În timp ce majoritatea sticlelor termice țin băutura rece timp de până la 12 ore, S'well o păstrează rece până la 24 de ore sau fierbinte timp de 12.

Continue readingBrandul Liforme în curând la Azuroo

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul Azuroo cu Liforme, producătorii londonezi ale unor saltele de yoga cu adevărat revoluționare, ecologice și etice - Liforme.  Saltelele de yoga Liforme au caracteristici pentru disiparea apei, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de un prosop peste saltea. Salteaua este prosopul! Suprafața acesteia are o aderență fenomenală (care totuși vă permite să vă mișcați liber) și o densitate suficientă pentru majoritatea practicanților.

Continue reading
Eveniment Shopping&More 16 Septembrie - Gradina Dorobanti

Dragile noastre, Va invitam sa petrecem impreuna o duminica altfel la cea mai frumoasa gradina din București - Gradina Dorobanti. Profita de reducerile brandurilor prezente intr-o atmosfera plăcută și prietenoasă, cu muzica lounge și activități precum meditație și dans. Evenimentul începe de la ora 14:00, iar adresa locatiei este: Calea Dorobanti Nr. 44

Continue readingViziteaza-ne

Acum gasesti produsele AZUROO la sediul magazinului CuAnna (https://cuanna.ro) din zona Dorobanti. Adresa este: Intrarea Bitolia, Nr 19, Bucuresti. In cazul in care doresti sa faci o comanda si vrei sa incerci/probezi produsul inainte de a lua o decizie finala, o poti face la aceasta locatie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon si sa ne spui ce produse iti sunt de interes si cand doresti sa stabilim o intalnire.  Contact: 0736.611.565 Te asteptam cu drag!

Continue reading