My Cart

Close

AZUROO Travel Guide - Sink Hole, Oman

Posted on

Dragelor cititoare, noi știm cat de mult vă place să fiți active, moderne si să călătoriți.

Asa că ne-am gandit că ar fi o idee bună să începem o rubrică specială numită AZUROO Travel guide în care vă prezentăm destinații atat naționale, cat și internaționale în care frumoasele noastre cumpărătoare, care călătoresc cu stil si sunt active, poartă echipamente de pe site-ul nostru. 

În acest prim articol, faceți cunostință cu Lucia Moldoveanu. Lucia este o persoană care zambește întotdeauna și trăiește fiecare moment din plin. Ea călătorește foarte des, în destinații care mai decare mai uimitoare, atat prin prisma jobului ei de insoțitor de bord la o companie de renume, cat și în timpul liber, împreună cu prietenele ei. 

Lucia ne-a trimis niște poze absolut minunate purtand o ținută Tully Lou in locația Sink Hole, Oman. Aceasta este o dolină de apă turcoaz denumita Bima Sinkhole.

 

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Îi mulțumim pe această cale Luciei pentru că a ales AZUROO.com si ne bucurăm nespus să vedem cat de bine se simte în această ținută.

 

 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.