Cum poti purta pantalonii largi infinity 5 in 1 ?

Vă întrebați cumva care-i treaba cu pantalonii largi pe care îi tot vedeți pe site-ul Azuroo?

Ei bine, am scris acest articol tocmai pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor pe care le aveți. 

Povestea lor? Aceasta piesă 5 in 1 pe care noi am numit-o "Pantaloni infinity", a fost inspirată din portul popular egiptean, mai ales prin țesătura și printurile alese. Este transformată intr-un item de îmbrăcăminte versatil și ușor de purtat în diferite moduri, exact așa cum este femeia modernă din ziua de astăzi. 

Am descoperit acești pantaloni, care se transformă și în fusta, salopetă și 2 tipuri de rochie, în orașul Ramnicu Sărat unde este localizată fabrica cu ajutorul căreia noi am creat prima colecție proprie. Ei sunt creația fondatoarei acestei fabrici, care este extrem de talentată și ne uimește de fiecare dată cu creativitatea și în același timp, profesionalismul ei. 

 

 

 

Această piesă începe cu patru legături lungi care îți permit să o personalizezi in funcție de preferințe. 

Țesătura ei moale și vaporoasă o face incredibil de ușor de purtat in zilele calduroase de vară. 

 

 

Cele patru modalități de purtare sunt detaliate mai jos

 

1. Pantaloni - așezați materialul din spate, în jurul taliei și legați cele două benzi în față în dreptul ombilicului. Ridicați materialul rămas și îl prindeți din nou în jurul taliei, cu un nod în spate sau pentru o potrivire mai stransă, aduceți benzile în față.

 

 

2. Fustă - așezați materialul în jurul taliei și legați cele două benzi pe lateral. Cu materialul rămas, așezați din spate către față înnodand benzile. 

 

 

3. Salopetă - așezați în partea din față materialul cu cele 2 capete pe verticală și înnodați cat mai larg benzile de sus în spatele gatului. Partea de jos o ridicați printre picioare pentru a acoperi posteriorul, prinzand cele doua benzi în jurul taliei cu un nod strans. 

 

 

4. Rochie no. 1 - împăturiți în 2 materialul și prindeți toate cele 4 capete în jurul taliei. Ridicați stratul superior al materialului și prindeți pe un umăr. 

 

 

5. Rochie no. 2 -  așezați în partea din față materialul cu cele 2 capete pe verticală și înnodați pe spate astfel încat doar un umăr sa fie acoperit. Prindeți cele 2 capete rămase și le rotiți împreuna în jurul taliei, prinzandu-le acolo cu o broșă sau în sus în jurul gatului. 

 

 

 

Dupa o oră de fitness intensiv, yoga sau orice alt tip de activitate practici pentru a te menține in formă, această piesă este super ușor de îmbrăcat și te ține răcorită atunci cand ieși pe stradă. 

Noi ne-am indrăgostit la prima vedere de această piesă colorată si versatilă, așadar ți-o recomandăm cu drag. Este disponibilă pentru comenzi pe site-ul nostru, iar livrarea este rapidă, în 2 zile lucrătoare. 

 

 

 

 

1 comment

Ador pantalonii acestia!! Foarte buni si pentru plaja, extrem de versatili, chiar pot fi purtati oriunde, chiar si la birou!

Cristina July 01, 2019

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now