De ce Manduka?

‘’Pentru ca este mai mult decat un brand de accesorii yoga’’

 

Acum douazeci de ani, Peter Sterios, un arhitect care a devenit yoghin, nu a putut gasi o saltea de yoga care sa-i ofere o aderenta fermă si un sprijin amplu. Asa ca a proiectat una singur si a revolutionat practica yoga.

Pentru a transmite mai departe mai multor instructori de yoga care l-au învatat si inspirat, Sterios si-a trimis salteaua de yoga ca dar pentru Erich Schiffmann, Rod Stryker, Angela Farmer, Victor Van Kooten, Rodney Yee si Shiva Rea. si în traditia clasica de yoga, fiecare dintre profesorii sai a împartit salteaua cu elevii lor. În 1997 s-a nascut Manduka, o companie conceputa pentru si de yoghini, bazata pe ideea simpla ca o saltea de yoga mai buna ar putea face o mare diferenta.

Manduka a vândut peste 2 milioane de saltele de yoga de la lansarea lor si, de la început, compania a fost ghidata de o responsabilitate de a reduce consumul la nivel mondial, facând produse mai bune care dureaza mai mult prin practici durabile si progrese tehnologice în domeniul tehnologiei textile si materiale.

 

 

Legendara "Black Mat PRO" de la Manduka celebrează decenii drept cea mai buna saltea de yoga din lume. Concepute pentru a dura o viata întreaga (sau mai multe), saltelele de yoga din seria PRO reduc cantitatea de covorase din PVC care intra în fiecare an în depozitele de deseuri si reduc consumul global de saltele garantând covoarele pe viata.

Exista un motiv pentru care Manduka PRO inspira o astfel de pasiune pentru utilizatorii sai - densitatea sa ofera o perna de neegalat, confort si protectia articulatiilor. Cu sprijinul intens pe care îl asteptati de la saltelele de yoga de înalta performanta si de designul simplu elegant, Manduka PRO va va revolutiona practica.

 

 

Saltelele din seria PRO sunt certificate OEKO-TEX si sunt fabricate printr-un proces fara emisii toxice, 100% fara latex.

 

Saltelele EKO reprezinta un viitor luminos pentru salteaua de yoga ecologica. Nu lasa nici o amprenta în depozitele de deseuri, dar cu siguranta va face o impresie de durata în studio.

Aceste saltele din cauciuc natural dintr-un lant de aprovizionare non-Amazon utilizeaza un proces de fabricatie fara toxine AZO si sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc un covor de yoga de înalta performanta si sunt pasionati de protejarea planetei noastre. De asemenea, toate resturile postindustriale sunt colectate cu grija si utilizate în productia de alte materiale, creând un proces de fabricare a cu zero deseuri.

 

 

eQua Hot: Când a venit timpul sa proiecteze prima lor saltea de hot yoga, brandul Manduka am gasit inspiratie multe locuri. Pentru început, VOI (si toata sudoarea voastra glorioasa) le-a reamintit ca performanta trebuie sa fie întotdeauna de prima importanta pentru procesul de proiectare, asa incat au fuzionat un prosop eQua super-moale din microfibra pe o fundatie de saltea eKO din cauciuc natural. Genial, nu-i asa?

 

 

Iar daca sunteti abia la inceput in practica dvs, Manduka va ofera o saltea de bun venit numita WelcOMe. Amortizata confortabil si o suprafață reversibila de prindere uscata, care va permite sa faceti exercitii pe ambele parti si o banda de aliniere pentru a ajuta la poziționarea corecta.

Manduka WelcOMe este special creata pentru începatori si încurajeaza încrederea in practica dvs.

 

 

In prezent, Manduka creeaza pe langa saltele de yoga premium, prosoape de yoga, purtatoare de saltele si alte accesorii yoga, si inclusiv îmbracaminte de fitness pentru barbati si femei.

 

 

Manduka oferita o linie de performanta pentru barbati si femei, folosind cele mai noi tehnologii textile durabile, care tranzitioneaza mai departe de sala de gimnastica sau studioul yoga sau pilates.

Proiectat de yoghini și încredințat de profesori din întreaga lume, comunitatea Manduka include 4.000 de studiouri, 900+ ambasadori de yoga si peste 2 milioane de clienti din întreaga lume.

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now