My Cart

Close

De ce Onzie?

Posted on

Onzie - imbracaminte activa produsa in Los Angeles, USA care este functionala, flexibla si magulitoare.

Brandul Onzie a fost fondat in 2010 de Kimberly Swarth (practicant Bikram Yoga de peste 20 de ani) pentru toate femeile care sunt dedicate practicii lor, foarte dedicate antrenamentului pe care il practica si sunt mandre de starea lor de sanatate.

Piesele Onzie sunt facute pentru femeia activa care doreste piese simple, functionale si la moda in timpul antrenamentului sau in timpul de relaxare.

Ele sunt fabricate cu tehnologie durabila si respirabila de tip free-flow (Free-Flow Fabric Technology). Materialul se usuca rapid si este confortabil, fiind perfect pentru activitati variind de la hot yoga, pilates, spinning pana la alergare in aer liber, chiar si inot sau surf.

Hainele lor pot fi purtate atat in timpul antrenamentului, cat si in outfit-ul de zi cu zi. De asemenea, este important de mentionat ca sunt fabricate cu materiale care nu se deterioreaza în mediile de clor și apa sarata,  prin urmare poti intra in piscina sau in mare fara sa iti faci griji. 

Onzie produce imbracaminte sport pentru femei, barbati si copii. Pentru femei, ei au o serie de piese, incepand de la bustiere sport pentru tipul de impact aferent activitatii ( impact mic, mediu, mare), pana la colanti, pantaloni scurti sau pantaloni largi pentru sport. De asemenea, unele piese sunt pentru activitatile de balet/ pilates (One Pieces) iar altele de tipul loungewear sau athleisure.

 

Cu Onzie, poti tranzitiona intre pozitiile de yoga cat si restul zilei, intr-un mod ireprosabil. De sus pana jos, Onzie te ajuta sa ai o tinuta impecabila care mascheaza micile imperfectiuni si evidentiaza atuurile siluetei. Te vei simti sustinuta din interior si din exterior, conturand placut intregul corp.

 

BORN AND RAISED IN LA.  Stiai ca brandul Onzie este nascut si crescut în LA? Parti ale procesului de creare, inclusiv tricotarea, vopsirea, taierea, coaserea, fotografia, marketingul, distributia si designul se întampla în Los Angeles, CA.

 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.