De ce sa alegi Azuroo?

 

Pentru ca suntem altfel!

Pentru ca am ales doar atitudinea pozitiva, imbracamintea sport (activewear & athleisure) si accesoriile de yoga care imbina calitatea, stilul, functionalitatea si confortul maxim. 

Respectam cumparatoarele/ cumparatorii nostri si ne respectam pe noi ca brand.

Ne-am straduit sa punem la dispozitia voastra, tuturor persoanelor active si care iubesc sa isi ingrijeasca atat exteriorul cat si interiorul, unele dintre cele mai renumite branduri de activewear din lume (SUA, Australia si Canada). Aceste branduri le gasiti doar pe site-ul nostru si sunt 100% Originale si fabricate in colectii sezoniere, cat mai aproape sau chiar in locatia designerului, pentru a facilita un proces de productie controlat si conform standardelor brandului.  

Vrem cu adevarat sa devenim o comunitate, in care sa ne motivam si sa ne sustinem spre indeplinirea tuturor obiectivelor, promovand un stil de viata sanatos si o mentalitate invingatoare.

Toate piesele sunt atent selectionate de echipa noastra si testate pentru a sustine corpul in orice tip de antrenament, fara teama de momente stanjenitoare in 'squads' sau 'happy baby'. 

Va oferim doar produse de lux si de calitate, si despre care noi credem cu tarie ca sunt cea mai buna alegere pentru antrenamentele dvs, cat si oriunde altundeva. - Piese pe care le puteti purta cu usurinta integrate in orice tinuta casual, pentru ca au atat materiale cu proprietati de uscare rapida cat si croieli atente si sofisticate, pentru un look urban-cool, care sa va faca sa va simtiti increzatoare si frumoase! 

Pentru ca dorim sa protejam mediul inconjurator prin a promova piese cu materiale rezistente in timp si la spalari multiple, pe care le puteti purta mai multe sezoane la rand, reducand astfel risipa de imbracaminte de genul 'fast-fashion' care produce multe haine cu grad rapid de deteriorare. Toate saltelele yoga si accesoriile yoga pe care le comercializam, sunt produse prin procese de prelucrare care nu elimina deseuri toxice in aer, fara coloranti AZO, si alte toxine daunatoare organismului sau mediului inconjurator. 

Suntem dedicati catre o crestere continua din toate punctele de vedere, prin care sa va oferim informatii utile cat si o platforma prietenoasa, unde puteti sa va simtiti in siguranta cumparand online. 

Suntem la dispozitia dvs oricand aveti nelamuriri sau intrebari legate de produsele noastre, si va indemnam sa ne scrieti pe oricare dintre canalele de socializare, cat si folosind formularul de contact sau numarul de telefon afisat. 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now