De ce TULLY LOU?

 

 

Ne place atitudinea pozitiva a australienilor fata de viata!

 

Cu o soare din abundenta, plaje superbe si aer curat de mare, nu e de mirare ca atat de multi isi petrec cea mai mare parte a timpului lor afara facand surfing, înot si orice alt sport; în timp ce arata fantastic! Iar dedicarea femeilor catre mentinerea unei vieti active, se remarca prin stilul lor vestimentar. Cu siguranta, au câteva ceva lucruri sa ne invete despre cum sa ne îmbracam bine pentru a ne mentine în forma. 

Echipa AZUROO este foarte incantata sa va prezinte cateva detalii despre brandul de activewear Tully Lou!

TULLY LOU este un brand modern de sport sport de zi cu zi care a luat nastere în Melbourne, Australia si care îmbina limitele dintre performanta activa de înalta calitate si un look standout, fashion-forward si streetwear.

 

 

Design-urile inovatoare, inspirationale și moderne sunt visurile creative ale designerului si directorului de creatie Tully Lou, Tully Humphrey, care a creat brandul în 2013, ca o modalitate de a motiva si de a încuraja femeile sa se ridice si sa traiasca vieti mai sanatoase si mai fericite. 

Tully acorda foarte mare atentie sanatatii si avand experiente anterioare in a preda Bikram Yoga, poate sa spuna ca stie foarte bine ce isi doresc si au nevoie femeile de la imbracamintea sport pe care o poarta. 

 

 

Designul elegant al articolelor sport Tully Lou sunt concepute cu materiale de calitate superioara si sunt potrivite pentru Yoga, Pilates, Balet, Aerobic sau orice alt tip de fitness in general; si desigur, oricand pot fi purtate si pe strada. La urma urmei, in zilele noastre pe strada ne prezentam tinutele din ultimele tendinte de pe catwalk, asa ca dupa antrenament nu exista loc mai bun decat pe strada sa ne mandrim si cu cele mai recente si cele mai fashion articole de sport.

Decoratii neon luminoase, sectiuni de plasa si numerite alte detalii structurale de exceptie pe care le gasiti in piesele Tully Lou, toate aduc omagiu celor mai recente trenduri din runway, iar calitatea croielilor pune in evidenta si flateaza cu siguranta orice silueta. 

Tully, crede ca modul in care arati si felul in care te simti sunt legate în mod intrinsec, sugerand ca "daca arati bine, te vei simti bine, si vice versa“, motiv pentru care colectia ei se mandreste cu serioase acreditari de fashion.

 

 

 

Va invitam, prin urmare, sa incercati si voi sa raspanditi aerul australian plin de pozitivitate si stil activewear, care sa inspire si alte pasionate de fashion in calatoria lor catre o viata activa. 

 

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now