Founder's Note

“The road itself is the destination”

Calatoria mea a inceput in urma cu 4 ani. Am descoperit ce este yoga, in jurul lumii, cautand raspunsuri despre lume si despre mine. Desi practicile erau diferite in fiecare tara in care mergeam, echilibrul pe care il capatam prin yoga a fost revelator pentru mine din punct de vedere spiritual si profesional.

Locuind in Los Angeles am inteles ca yoga nu este doar un sport, este un proces, un stil de viata complet.  Nu este doar despre momentul in care practici, ci si despre cum esti tu in afara acestor momente; despre cum comunici cu ceilalti, cum reusesti sa faci fata situatiilor diferite si, in cele din urma,  despre ce porti si cum te ajuta ceea ce porti sa ai incredere in tine.

Pentru mine este foarte important ca pe langa aspectul functional pe care il are imbracamintea sport sa existe si acele elemente de stil, sa ma simt feminina si glamour, sa ma simt eu.

Din dorinta de a duce mai departe ceea ce am invatat adoptand acest stil de viata, a luat nastere AZUROO ACTIVEWEAR, un proiect de suflet care s-a conturat in urma unei lungi experiente in domeniul financiar si de business.

Azuroo a fost fondat pe convingerea ca viata poate fi atat de bogata si semnificativa pe cat esti tu prezenta intr-un corp sanatos pentru a o trai din plin.

Culorile pe care le porti atunci cand faci sport si materialele din care sunt confectionate produsele au un impact imens asupra starii tale de spirit. AZUROO ofera produse premium de activewear de la branduri renumite international pe care le poti purta atat la antrenament cat si in timpul liber.

In urma celor patru ani de calatorit in jurul lumii am invatat cat este de importanta este o atitudinee pozitiva si cum o viata activa iti deschide oportunitati in orice directie, experiente pe care vreau sa le impartasesc in Romania .

 Prin AZUROO ofer o platforma unde poti gasi oricand produse de calitate cu un design nonconformist care sa completeze corpul unei femei oferindu-i astfel incredere si motivatie pentru a-si atinge obiectivele propuse, dar si un mediu inspirational despre cum sa devenim mai buni pentru noi si pentru mediul inconjurator.

 

Emilia Oprea,

Fondator AZUROO

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now