Brandul Liforme în curând la Azuroo

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul Azuroo cu Liforme, producătorii londonezi ale unor saltele de yoga cu adevărat revoluționare, ecologice și etice - Liforme. 

Dacă le-ați observat prin pozele pe Instagram ale diferiților Yoghini, și vă întrebați despre ele sau de unde se pot achiziționa, venim in ajutor cu acest articol pe care sperăm să il considerați folositor.

Mai întai, cateva cuvinte despre cum s-a născut acest brand, după spusele fondatorului James Armitage, care este practicant yoga din 1996:

"Totul a început, așa cum se întâmplă adesea, cu o idee destul de simplă. Am experimentat o mulțime de profesori diferiți dând numeroase indicii diferite de aliniere la predarea asanelor și destul de des (deși, desigur, nu întotdeauna), aceste indicii au însemnat instrucțiuni pentru poziționarea mâinilor, a picioarelor sau a altor părți ale corpului într-o anumită zonă pe saltea. Așa că m-am întrebat: "De ce nu pune cineva niște linii pentru aliniere care să mă ajute să mă poziționez în mod egal sau să-l ajut pe profesorul meu să vadă unde sunt?

 

Pentru a scurta o poveste foarte lungă, acest lucru a dat naștere unui proces de cercetare și dezvoltare de 5 ani, atât al sistemului AlignForMe (așa cum am ajuns să-l numim), cât și, desigur, a celorlalte caracteristici foarte importante ale Liforme Yoga Mat, care au devenit probabil chiar mai importante pentru noi decât sămânța de la care am crescut. Aderența a fost întotdeauna ceva cu care mă luptasem cu alte covoare de yoga și trebuia să rezolv acest lucru. Și când am început să învăț despre toate materialele și felul în care sunt într-adevăr făcute și ce e ecologic și de ce (sau de ce nu), nu numai că a fost fascinant, dar a devenit în curând cel mai important punct pentru mine.

În ceea ce privește procesul de dezvoltare al saltelei, nu aveam absolut nicio idee despre ce însemna acesta. Dacă mi-ar fi spus cineva în prealabil că va dura mai mulți ani pentru a face acest singur produs, că va trebui să călătoresc în Orientul Îndepărtat de 7 ori în timpul procesului și că ne vom confrunta cu multe obstacole de neimaginat... Dar, din fericire, nimeni nu m-a avertizat despre toate acestea, iar obstacolele au apărut unul câte unul. Și odată ce te-ai ocupat deja de atâtea dintre ele și ești atât de departe de final, nu poți renunța cu adevărat. Și, în plus, a fost distractiv și cu multe noi prietenii frumoase.

În general, a fost o bucurie și un privilegiu pentru mine să dezvoltăm covorul de yoga Liforme și să ne dezvoltăm compania de la zero. În mai puțin de 4 ani, am livrat salteaua noastră inovatoare la persoane din peste 85 de țări și în fiecare stat american și am oferit mult înapoi în lume pe parcurs (inclusiv prin parteneriatul nostru oficial cu ONG-ul Friends Of The Earth). Liforme nu va face pentru voi practica asanelor, dar daca va ajuta sa o faceti putin (sau mult mai mult) mai eficientă sau mai placută, atunci sunt un Yogi fericit.

Sunt mereu încântat de ceea ce încercăm să realizăm aici la Liforme și am profundă recunoștință multor oameni minunați care ne-au ajutat pe parcurs. Cei care au crezut și au susținut ambițiile mele pentru Liforme încă de la început și, bineînțeles, cei care lucrează cu mine acum pentru a ne ajuta să realizăm și să recreionăm aceste ambiții pe măsură ce evoluăm împreună. Toți știu cine sunt și le mulțumesc cu toată inima."

 

Există probabil mai mult de douăzeci de "detalii" în covorașul Liforme care sunt importante și le separă de covorașele "obișnuite", dar în afară de conceptului marcajelor pentru aliniament, cele mai importante lucruri asigură împreună o suprafață practică - echilibrul adecvat între amortizare pentru comfort și stabilitatea fermă pe pământ. În procesul de fabricație se utilizează materiale cu adevărat ecologice, non-toxice și non-nocive.

 

Află mai multe detalii despre liniile de aliniere aici.

Saltelele de yoga Liforme au caracteristici pentru disiparea apei, ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de un prosop peste saltea. Salteaua este prosopul! Suprafața acesteia are o aderență fenomenală (care totuși vă permite să vă mișcați liber) și o densitate suficientă pentru majoritatea practicanților.

Important de reținut pentru practicanții de Hot Yoga este faptul că saltelele de yoga Liforme trebuie să se usuce după fiecare sesiune încălzită (Hot Yoga) pentru a preveni orice deteriorare, iar dacă uitați să faceți acest lucru atunci acest covoraș nu este cel mai potrivit.

Tipuri de saltele:

1. LIFORME YOGA MAT - 660 Ron ( Culori: grey, pink, blue, green ) 

2. LIFORME TRAVEL MAT - 575 Ron ( Culori: grey, pink, blue, green ) 

 

3. LIFORME EVOLVE MAT - 660 Ron ( Culori: grey, pink, blue, green )

 

4. LIFORME LOVE YOGA MAT - 740 Ron ( Culori: red)

 

5. LIFORME YOGA PAD -  325 Ron ( Culori: grey, blue, green )

Liforme asigură garanție pe viață pentru saltelele lor. De asemenea, toate saltelele vin cu un purtator (geanta) inclus. 

Noi am testat aceste salteluțe și sunt întradevăr foarte practice, și le recomandăm cu drag. Ele vor fi în curând disponibile pentru achiziționare pe site-ul nostru, între timp, vă rugam să ne lăsați un comentariu în linkul de mai jos cu preferința dvs sau să vă înscrieți pentru o pre-comandă.

 

Click aici: PRE-COMENZI

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now