MARTIE - Luna Femeilor

 

Luna Martie este luna feminității, a frumusetii si a zambetului.

 

Este luna in care celebram femeia frumoasa, pe mama si pe fiica, prietena, sotia si toate femeile din lume. Nu este aleasa deloc intamplator aceasta luna ca si perioada in care femeile au parte de mai multa atentie.

 

In Martie, natura se trezeste la viata, si odata cu natura minunata din jurul nostru, este timpul ca si tu, sa te trezesti la viata si sa scoti la suprafata cel mai frumos dar cu care ai fost inzestrata - FEMINITATEA ta.

 

Si cum poti mai bine sa faci asta decat prin a fi angrenata in activitati care iti fac placere, activitati in care ai grija de corpul tau si de starea ta de bine in general. 

 

AZUROO isi propune sa sprijine toate femeile sa devina mai active, si prin urmare mai fericite. In aceasta luna urmareste-ne pe social media ( @azurooactive ) si pe site pentru oferte speciale si suprize. 

 

Te incurajam sa devii mai activa purtand piese sport care chiar sa te puna in evidenta, sa fie de calitate si sa iti placa sa le porti oriunde mergi, “just because you're fabulous in it!”. Suntem convinsi ca o sa fi mai motivata sa mergi la sala, la pilates sau balet, sau orice alt tip de activitate faci pentru a te mentine in forma. 

 

Pentru inspiratie, iti aratam cateva din pozele facute de noi, impreuna cu brandul Mind Beads la studioul The Brewery avand ca tema motto-ul: “EMPOWERED WOMEN EMPOWER WOMEN”

 

 

 

Emilia Oprea - Founder AZUROO
Denis Dochioiu - Yoga Teacher
Bianca Brighila - Life Coach
Madalina Libianu - Founder Glamadea
Patricia Radoi - Manager Arhibox
Raluca Tetcu - Trainer X-Body
Iulia Consuela - Trainer X-Body
Multumiri si multa apreciere dragelor noastre, pentru aceasta superba sedinta foto! Namaste!
Cu drag,
Echipa AZUROO

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now