Review Yoga Festival Romania II 2-3 Decembrie 2017

 

A doua editie a festivalului de yoga din Romania a fost o experienta foarte frumoasa pentru brandul si echipa Azuroo.

Fitness Scandinavia a organizat un eveniment la care noi ne-am simtit foarte bine ca si expozanti, si avem certitudinea ca pentru participanti a fost la fel de placut.

Vom incepe din momentul in care am ajuns pentru prima data in spatiul destinat expozantilor (TERRA HALL) la ceea ce urma sa fie Festivalul de Yoga. Acolo fetele din staff ne-au intampinat calduros (nu va ascundem ca avem experienta de participare si la alte evenimente de profil la care intampinarea a fost glaciara), am avut placuta surpriza sa le vedem cum ne dau tot concursul in amenajarea spatiului cat mai util necesitatii noastre.

Au fost 2 zile de care ne amintim cu drag ca urmare a experientelor avute.

 

 

Prima zi de festival :

Sentimentul este absolut coplesitor – sa fie cautat brandul AZUROO, fie de traineri, fie de catre participanti, pentru ca au vazut pe diverse canale de social media (Facebook, Instagram, etc.) faptul ca participam la eveniment.

Nu numai ca stiau brandurile ( Manduka, Alala, Tully Lou), dar stiau insa foarte bine si articolele, tinutele, avand astfel posibilitatea sa le probeze si bineinteles sa le achizitioneze.

Este un sentiment minunat sa-ti dai seama ca cea mai arzatoare dorinta, aceea de a crea o comunitate atat in tara cat si in strainatate este realizata -  Comunitatea AZUROO!

Am avut vizite deosebite la standul nostru :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea ne-au impartasit din experientele lor de practica yoga, confirmandu-ne ce inseamna calitatea tinutelor sau a articolelor yoga, pentru o practica zilnica sau ocazionala.

 

A doua zi de festival:

Din nou surprize, clientele noastre dragi s-au intors la stand, fie pentru a mai achizitiona un articol fie pentru a face poze in tinutele deja achizitionate in fata bannerului AZUROO.

Pentru ca tot vorbim de surprize nu putem sa nu mentionam faptul ca am intalnit aici la Yoga Festival nume cunoscute si foarte cunoscute in practica yoga atat din Romania cat si din strainatate.

 

Pe toate perioada desfasurarii evenimentului, am simtit cu adevarat ce inseamna familia: de la colegii expozanti, care au fost extrem de binevoitori, legand astfel stranse prietenii, pana la gazdele nostre, carora le multumim sincer, si nu in ultimul rand la ceea ce inseamna experienta in fata clientului, care stie exact ce vrea, care nu face rabat de la calitate, si mai ales in fata acelui client care a ales o viata sanatoasa din toate punctele de vedere si are pretentia de la tine sa-l intelegi si sa-i oferi neconditionat ceea ce are nevoie.

 

 

Multumim celor care ne-au invitat si celor care ne-au vizitat standul AZUROO!

 

Cu drag,

echipa AZUROO

Leave a comment

All comments are moderated before being published

Shop now