Blog — azurooactive

We're all about happy customers


De ce Manduka?

De ce Manduka?

Acum douazeci de ani, Peter Sterios, un arhitect care a devenit yoghin, nu a putut gasi o saltea de yoga care sa-i ofere o aderenta fermă si un sprijin amplu. Asa ca a proiectat una singur si a revolutionat practica yoga.

Manduka a vândut peste 2 milioane de saltele de yoga de la lansarea lor si, de la început, compania a fost ghidata de o responsabilitate de a reduce consumul la nivel mondial, facând produse mai bune care dureaza mai mult prin practici durabile si progrese tehnologice în domeniul tehnologiei textile si materiale.


De ce Onzie?

De ce Onzie?

BORN AND RAISED IN LA.  Stiai ca brandul Onzie este nascut si crescut în LA? Parti ale procesului de creare, inclusiv tricotarea, vopsirea, taierea, coaserea, fotografia, marketingul, distributia si designul se întampla în Los Angeles, CA.

Onzie produce imbracaminte sport pentru femei, barbati si copii. Pentru femei, ei au o serie de piese, incepand de la bustiere sport pentru tipul de impact aferent activitatii ( impact mic, mediu, mare), pana la colanti, pantaloni scurti sau pantaloni largi pentru sport. De asemenea, unele piese sunt pentru activitatile de balet/ pilates (One Pieces) iar altele de tipul loungewear sau athleisure.


Founder's Note

Founder's Note

Azuroo a fost fondat pe convingerea ca viata poate fi atat de bogata si semnificativa pe cat esti tu prezenta intr-un corp sanatos pentru a o trai din plin.

Culorile pe care le porti atunci cand faci sport si materialele din care sunt confectionate produsele au un impact imens asupra starii tale de spirit. AZUROO ofera produse premium de activewear de la branduri renumite international pe care le poti purta atat la antrenament cat si in timpul liber.


De ce sa alegi Azuroo?

De ce sa alegi Azuroo?

Va oferim doar produse de lux si de calitate, si despre care noi credem cu tarie ca sunt cea mai buna alegere pentru antrenamente, cat si oriunde altundeva le-ai purta. - Piese pe care le puteti purta cu usurinta integrate in orice tinuta casual, pentru ca au atat materiale cu proprietati de uscare rapida cat si croieli atente si sofisticate, pentru un look urban-cool, care sa va faca sa va simtiti increzatoare si frumoase!