Blog — Branduri RSS
De ce Manduka?

Acum douazeci de ani, Peter Sterios, un arhitect care a devenit yoghin, nu a putut gasi o saltea de yoga care sa-i ofere o aderenta fermă si un sprijin amplu. Asa ca a proiectat una singur si a revolutionat practica yoga. Manduka a vândut peste 2 milioane de saltele de yoga de la lansarea lor si, de la început, compania a fost ghidata de o responsabilitate de a reduce consumul la nivel mondial, facând produse mai bune care dureaza mai mult prin practici durabile si progrese tehnologice în domeniul tehnologiei textile si materiale.

Continue readingDe ce Onzie?

BORN AND RAISED IN LA.  Stiai ca brandul Onzie este nascut si crescut în LA? Parti ale procesului de creare, inclusiv tricotarea, vopsirea, taierea, coaserea, fotografia, marketingul, distributia si designul se întampla în Los Angeles, CA. Onzie produce imbracaminte sport pentru femei, barbati si copii. Pentru femei, ei au o serie de piese, incepand de la bustiere sport pentru tipul de impact aferent activitatii ( impact mic, mediu, mare), pana la colanti, pantaloni scurti sau pantaloni largi pentru sport. De asemenea, unele piese sunt pentru activitatile de balet/ pilates (One Pieces) iar altele de tipul loungewear sau athleisure.

Continue readingDe ce TULLY LOU?

TULLY LOU este un brand modern de sport sport de zi cu zi care a luat nastere în Melbourne, Australia si care îmbina limitele dintre performanta activa de înalta calitate si un look standout, fashion-forward si streetwear.

Continue readingDe ce ALALA?

Designul sofisticat pe care Alala pune accentul, le transforma imbracamintea in piese versatile, care sunt potrivite pentru orice tip de sport si pe care le poti imbraca cu incredere si in afara salii de fitness, la plimbare sau la restaurant, asortandu-le cu orice alta piesa de rezistenta. 

Continue reading