My Cart

Close

Întrebări Frecvente

Î. Cum plasez comanda?

1. Dupa ce ati terminat sa adaugati articole în cosul de cumparaturi si sunteti gata sa încheiati tranzactia, mutati cursorul în coltul din dreapta sus al ecranului si faceti clic pe butonul „CHECK OUT”. Apoi, veti fi transferati pe site-ul nostru securizat, vi se va solicita fie sa creati un cont nou, fie sa plasati o comanda fara cont.

Atunci cand creati contul, site-ul nostru va pastra informatiile dvs. de facturare si de expediere, precum si datele de plata, astfel încat sa nu completati aceste informatii de fiecare data cand ne vizitati site-ul. Veti avea, de asemenea, posibilitatea de a vedea istoricul complet al achizitiilor. 

2. Odata ce ati decis cum sa procedati, vi se va solicita sa introduceti numele si adresa destinatarului transportului (adica informatiile de livrare / Delivery Address), urmate de detaliile de facturare (Billing Address).

Salvati aceste informatii pentru data viitoare apasand: "Save this information for next time"

Aveti posibilitatea de a indica faptul ca detaliile de expediere si de facturare sunt identice, daca este cazul.

Rezumatul comenzii este afisat in tot acest timp in dreapta paginii. 

3. Alegeti metoda de plata (Payment method) dupa care apasati butonul albastru de previzualizare comanda (Review order).

4. Dupa ce ati verificat comanda si sunteti gata sa o finalizati, faceti clic pe butonul „Trimiteti comanda” (Complete order) în partea dreapta centrala a ecranului/sub total comanda.

5. Dupa trimiterea comenzii, daca ati ales plata prin MobilPay veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde va trebui sa introduceti detaliile de plata.

6. Veti primi confirmarea comenzii pe ecran, precum si o confirmare prin e-mail.

Daca întampinati dificultati în timpul procesului de plata, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Î. Unde livrati?

În prezent, pe site-ul nostru, livrarea se face in Romania si in restul statelor membre ale UE prin intermediul partenerului nostru pentru transport DPD.

 

 

Î. Cât timp dureaza expedierea?

Comenzile sunt expediate în termen de 5 zile lucratoare dupa confirmarea platii. În mod obisnuit, comenzile din România dureaza între 1-2 zile lucratoare dupa expediere, iar comenzile expediate in Europa dureaza pana la 7-10 zile lucratoare, în functie de adresa de livrare.

Datele de livrare nu sunt garantate în cazul întreruperilor sau defectiunilor cauzate de evenimente care depasesc controlul Bloomier, S.R.L (Azuroo Activewear). Aceste întreruperi includ, dar nu se limitează la, întarzierile cauzate de sistemul de transport, operatorul de transport maritim sau prelucrarea cardului de credit / debit al titularului cardului. Întarzierile de livrare din cauza întreruperilor de serviciu sau a conditiilor meteorologice nefavorabile nu sunt responsabilitatea Bloomier, S.R.L sau a operatorului de transport.

 

 

Î. Cum pot urmari statusul livrarii (urmarire colet)?

Puteti urmari comanda dvs folosind linkul de mai jos (pagina tracking DPD):

https://www.dpd.com/ro

Introduceti numarul de transport in casuta rosie din dreapta paginii si apasati butonul "Ruta". 

Numarul de transport este inclus in emailul de confirmare a livrarii.

 

 

Q. Care sunt costurile de expediere?

 

Comenzi cu greutatea mai mica de (<) 2kg: 11.99 LEI  

Comenzi cu greutatea mai mare de (>) 2kg: 16.99 LEI

Toate comenzile internationale: 126.00 LEI

 

 

Î. Cum platesc?

 

1. Acceptam plata cu cardul (Mastercard, Visa ) prin sistemul de procesare plati MobilPay.

 

2. Transfer bancar direct

Plata comenzii se face pe baza facturii Proforme care va fi emisa de BLOOMIER S.R.L.

Daca nu aveti un cont bancar, puteti depune contravaloarea comenzii direct la sedul ING Bank in contul BLOOMIER S.R.L.

BLOOMIER SRL

Banca: ING BANK
IBAN: RO38INGB0000999904388507
BIC: INGBROBU

Factura Proforma este valabila 24 de ore de la emitere, iar livrarea produselor se va face dupa ce suma respectiva intra în contul bancar BLOOMIER S.R.L.

Pentru ca plata sa fie asociata cu comanda dvs., ordinul de plata trebuie sa includa numarul comenzii/ facturii proforme.

Factura va fi emisa atunci cand suma transferata este confirmata in contul BLOOMIER S.R.L. Dupa emiterea facturii, comanda va fi expediata catre dvs. in cel mai scurt timp posibil.

 

 

Î: Cum pot elimina cumparaturile din cosul meu?


Mai întai, faceti clic pe link-ul „Vizualizare cos” din coltul din dreapta sus al ecranului computerului. Acest lucru va permite sa vizualizati toate produsele aflate în prezent în cosul dvs pe partea dreapta a ecranului. Dupa ce ati identificat produsul pe care doriti sa îl stergeti, dati clic pe caseta de selectare „-” din stanga afisarii numarului de produse. 

 

 

Î: Cum pot schimba cantitatea unui produs din cosul meu?

Mai întai, faceți clic pe link-ul „Vizualizare cos” din coltul din dreapta sus al ecranului computerului.  Acest lucru va permite sa vizualizati toate produsele aflate în prezent în cosul dvs., precum și cantitatiile pe care le-ati ales pentru fiecare produs. Pentru a modifica cantitatea unui produs din cosul dvs., mutati cursorul în caseta care apare sub antetul „Cantitate” pentru acest produs si introduceti cantitatea dorita ("-" sau "+"). Odata ce faceti acest lucru, cantitatea si suma aferenta (daca este cazul) se vor modifica automat si vor reflecta sumele corecte atat pentru cantitate, cat si pentru cost.

 

 

Î. Cum pot utiliza codul de discount?


Pentru a utiliza codul de discount, faceti urmatoarele :

* Plasați comanda.
* Introduceti codul de discount in caseta indicand „Codul de discount” (Discount code).
* Suma finala cu discountul aplicat este actualizata automat.

 

 

Î: Am uitat sa adaug codul de discount, ce pot face?


Din pacate, odata ce comanda a fost procesata, nu putem adauga codul de discount.

 

 

Q. Care este politica de returnare?


Vrem sa fiti complet multumiti de comanda dvs!

Daca dintr-un motiv oarecare nu sunteti multumit/a si doriti sa returnati achizitia facuta, trebuie sa contactati echipa noastra la : +40 736 611 565 / + 40 736 611 566 (L / V,  9 – 17) si sa precizati motivul pentru care doriti returnarea produsului/produselor.

Dupa aprobarea solicitarii dvs., va trebui sa urmati urmatoarele instrucțiuni:

1. Asigurati-va ca produsul este in stare de revanzare. Nu putem rambursa sau credita produse marcate sau deteriorate.

2. Includeti o copie a facturii originale (sau numarul si data facturii) impreuna cu produsul returnat, astfel încat sa putem rambura suma aferenta produsului achizitonat.

3. Conform instructiunilor dvs, echipa noastra va crea o comanda de ridicare ("pick-up") a coletului prin intermediul companiei DPD, partenerul nostru pentru transport.

4. Soferul va va contacta folosind informatiile de contact furnizate pentru a stabili cu dvs. cand sa vina pentru ridicarea coletului.

5. Expediati coletul catre compania noastra.

 

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.