My Cart

Close

Politica de Confidentialitate

 

Bun venit pe site-ul: www.azuroo.com.

 

Prin utilizarea Site-ului sunteti de acord cu prelucrarea informatiilor dumneavoastra, conform prevederilor prezentei Politici de Confidentialitate.


În plus, recunoasteti faptul ca aceasta Politica de Confidentialitate face parte din Termenii si Conditiile noastre si sunteti de acord sa respectati toti Termenii si Conditiile prevazute pe Site.

 

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania BLOOMIER SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor : Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679).

 

De ce avem nevoie de date cu caracter personal?

Când achiziționați ceva din magazinul nostru, ca parte a procesului de cumpărare și vânzare, colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon și adresa dvs. de e-mail.
Când sunteti in magazinul nostru online, primim, de asemenea, în mod automat adresa IP a computerului dvs. pentru a ne furniza informații care ne ajută să învățăm despre browserul și sistemul de operare.


Marketing prin e-mail (dacă este cazul):

Atunci când ati optat să primiti e-mailuri de marketing (ati aprobat activ) vă putem trimite e-mailuri despre magazin, produse noi și alte actualizări.

Această formă specifică de consimțământ este dată în mod liber, informată specific și precis.

Aveti dreptul de a obiecta, la cerere și fără costuri, la procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct fără a trebui să furnizati justificări concrete. 

Puteti face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare în mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau printr-un email la contact@azuroo.com. O dată cu obiectia dvs, datele dvs personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Adresa de mail: o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site prin intermediul platformei pe care o folosim pentru Email Marketing: MailChimp ( Politica de Confidentialitate ). Pentru a personaliza aceste emailuri de marketing pe care le primesti de la noi, folosim numele si prenumele.

De asemenea, folosim datele furnizate de tine pentru procesarea comenzii in vederea încheierii contractului care stabilește un acord comercial sau pentru facturare prin cadrul furnizorului nostru de servicii de facturare Intelligent IT SRL  ( Politica de confidentialitate ). 

 

I. SECURITATEA INFORMATIEI

BLOOMIER SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Azuroo pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale de catre BLOOMIER SRL, nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere sau notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@azuroo.com.

II. PRINCIPII DE PROTECTIE A DATELOR

Bloomier SRL se angajeaza să urmeze urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

  • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna avem in vedere drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
  • Procesarea este limitată ca scop. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
  • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
  • Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de 5 ani. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât este necesar.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

BLOOMIER SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal sunt transmise, respectiv, pe cale electronica, BLOOMIER SRL, nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

BLOOMIER SRL, va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre BLOOMIER SRL, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, comunicarea electronica si telefonica, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor in vigoare.

BLOOMIER SRL, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.


BLOOMIER SRL, certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):


* dreptul de a cere BLOOMIER SRL, sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

* dreptul de a cere BLOOMIER SRL, sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

* dreptul de a cere BLOOMIER SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;        

* dreptul de a cere BLOOMIER SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creează noi drepturi pentru indivizi și consolidează unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC a fost înlocuită de la data de 25 Mai 2018. Această declarație este conformă cu GDPR și prin urmare și cu Directiva 95/46/EC și cu regulile naționale până când acestea expiră.

BLOOMIER SRL, nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre BLOOMIER SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BLOOMIER SRL, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului, si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

III. SHOPIFY

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

Datele dvs. sunt stocate prin intermediul magazinului de date, baze de date și aplicația generală Shopify. Ele stochează datele pe un server securizat în spatele unui paravan de protecție. 

Pentru a afla mai multe informatii despre Politica de Confidentialitate a Shopify Inc. va rog faceti click aici

 

IV.  PLATA ONLINE PRIN MOBILPAY

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online pentru contravaloarea comenzilor, autoritatea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul S.C. MobilPay S.A.  prin solutia integrata mobilpay.ro

MobilPay S.A. functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clientii utilizatori de carduri. 

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci sub sigla Visa sau Mastercard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. 

BLOOMIER SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Pentru a afla mai multe informatii despre Politica de Confidentialitate a MobilPay SA va rog faceti click aici.



V. Ce este COOKIE?

* AZUROO foloseste cookie-uri. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre sunteti de acord cu utilizarea Cookie-urilor. 


Cookieurile NU sunt virusi!


* Este bine de stiut ca aceste cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele.


* Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Acestea ne ofera feedback despre modul cum dvs. utilizati site-ul, astfel incat sa  putem fi mai eficienti si mai accesibi, pentru a ne adapta nevoilor clientilor.


* Utilizam aceste informații numai în scopuri de analiza statistica, apoi datele sunt eliminate din sistem.


* Un cookie este un fisier mic care solicita permisiunea de a fi plasat pe unitatea hard disk a computerului.


* Odata ce sunteti de acord, fisierul este adaugat, iar modulul cookie va ajuta sa analizati traficul web sau va informeaza cand vizitati un anumit site. Cookie-urile permit aplicatiilor web sa va raspunda ca individ. Aplicatia web îsi poate adapta operatiunile la: nevoile, placerile si dorintele dvs. prin colectarea si retinerea informatiilor despre preferintele dvs.


* Utilizam cookie-urile  pentru a identifica ce pagini sunt folosite. Acest lucru ne ajuta sa analizam date despre traficul de pagina web si sa îmbunatatim relatia cu clientul. 

 * In momentul accesarii site-ului, platforma de hosting Shopify adauga Cookie-uri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati aici.   

* De asemenea, folosim module cookie pentru a difuza anunțuri direcționate de la Google, Facebook, Instagram, și alți furnizori terți. Acestia sunt in conformitate cu normele GDPR.

Partenerii noștri de publicitate terță parte utilizează cookie-uri pentru a urmări vizitele dvs. anterioare pe site-urile noastre web și în altă parte pe Internet pentru a vă oferi anunțuri direcționate. Pentru mai multe informații despre publicitatea vizată sau comportamentală, accesați https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising.


Deconectarea: Puteți renunța la anunțurile direcționate difuzate prin furnizori terți, vizând pagina de oprire a publicității digitale.


* Per total, cookie-urile ne ajuta sa va oferim un site web mai bun, permitandu-ne sa monitorizam paginile pe care le considerati utile dar si pe cele pe care nu le doriti. Un cookie nu ne permite accesul la computerul dvs. sau la alte informatii despre dvs., altele decat datele pe care alegeti sa le distribuiti. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Majoritatea browserelor web accepta automat cookie-urile, dar puteti modifica setarea browserului pentru a refuza cookie-urile daca preferati.  Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului dvs.

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.