My Cart

Close

Returnari & Schimburi

 

Vrem sa fiti complet multumita de comanda dvs.!

Daca dintr-un motiv oarecare nu sunteti satisfacut/a si doriti sa returnati produsul, va rugam sa contactati echipa noastra la:

Tel: +40 736 611 565 / + 40 736 611 566 (Luni – Vineri, intre  orele 9:00 -17:00)

sau

E-mail: contact@azuroo.com

Returnarea se poate face în termen de 30 de zile de la achizitionare, indicand motivul pentru care doriti returnarea produsului.

 

Dupa aprobarea solicitarii dvs., va trebui sa urmati urmatoarele instructiuni:

1. Asigurati-va ca produsul este in stare de revanzare. Nu putem rambursa sau credita produse marcate sau deteriorate.

2. Includeti o copie a facturii originale (sau numarul si data facturii) impreuna cu produsul returnat, astfel încat sa putem rambura suma aferenta produsului achizitonat.

3. Conform instructiunilor dvs, echipa noastra va crea o comanda de ridicare ("pick-up") a coletului prin intermediul companiei DPD, partenerul nostru pentru transport.

4. Soferul va va contacta folosind informatiile de contact furnizate pentru a stabili cu dvs. cand sa vina pentru ridicarea coletului.

5. Expediati coletul catre compania noastra.

 

Compania noastra suporta toate costurile de expediere a marfurilor returnate .

Rambursarile sunt creditate in contul de pe care clientul a facut plata. Acest lucru poate dura pana la 72 de ore, in functie de banca emitenta a cardului.

Va recomandam sa folositi o adresa si un numar de contact valid, astfel încat coletul dvs. sa nu se piarda în timpul transportului.

 

ARTICOLE FALCATE

Daca nu sunteti satisfacut/a de achzitia facuta, contactati echipa noastra la: contact@azuroo.com.

AZUROO va inlocui cu placere produsul sau il va rambursa, in functie de stoc.

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.