PREZENTARE GENERALA

Bine ati venit la AZUROO, platforma unde puteti achizitiona imbracaminte si accesorii sport de la branduri de lux internationale. 

BLOOMIER SRL, cu sediul în Bucuresti, str. Aleea Ramnicu Valcea nr. 20-22, Sector 3, înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8010/25.06.2013, Cod Fiscal RO 31906420, Cod CAEN: 4791, în calitate de ”Vanzator”, pune spre comercializare produsele prezente pe site-ul www.azuroo.com, proprietate exclusiva.

 

Capitolul I. TERMENII DE UTILIZARE AI SITE-ULUI AZUROO

BLOOMIER SRL garanteaza utilizatorului acces nelimitat, pentru efectuarea de comenzi online si informare asupra produselor comercializate, pe site-ul www.azuroo.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BLOOMIER SRL, fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.azuroo.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BLOOMIER SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

BLOOMIER SRL nu isi asuma raspunderea pentru destinatia ulterioara a produselor achizitionate de orice client si nu incurajeaza evaziunea fiscala ce poate rezulta din revanzarea produselor noastre. Intregul continut al site-ului www.azuroo.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BLOOMIER SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul BLOOMIER SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

DETALII DE UTILIZARE A SITE-ULUI
* Site-ul www.azuroo.com precum şi promotiile disponibile în cadrul acestuia, se adresează exclusiv persoanelor având vârsta de minim 18 ani (împliniti la data accesarii Site-ului). BLOOMIER SRL accepta comenzi pentru toate produsele comercializate pe site, fara a face discriminare pe motive de sex, religie, orientare politica, etc.
* Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie in acord cu prezentul Regulament. Orice comanda va fi realizata în conformitate cu legislatia aplicabila în vigoare.
* Produsele din site sunt prezentate în mod amanuntit. Pe site-ul www.azuroo.com fiecare produs comercializat prezinta in pagina sa informatii detaliate despre proprietatii, pretul acestuia, materialul din care este realizat, marime etc.
* Informatiile furnizate de Client în timpul plasasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale şi exacte. BLOOMIER SRL îsi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzii, în cazul când datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit livrarea corespunzatoare a produselor.
* Înainte de a refuza onorarea comenzii BLOOMIER SRL va încerca sa îl contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.
a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.
Clientul care utilizeaza site-ul are obligatiile:
* de a nu furniza şi transmite informatii interzise prin lege;
* de a utiliza site-ul într-un mod care să nu perturbe functionarea acestuia;
* de a nu difuza si de a nu plasa în cadrul site-ului informatii comerciale incorecte;
* de a utiliza site-ul într-un mod care sa nu creeze inconveniente pentru alti clienti si pentru administratorul site-ului;
* de a folosi informatiile amplasate în paginile site-ului doar în scop personal;
Site-ul www.azuroo.com este destinat exclusiv comertului On-line cu articole de imbracaminte si incaltaminte, preponderent articole de sport. Orice persoana se poate informa si poate vizualiza aceste articole, fara obligatia achizitiei acestora. In masura in care o persoana isi manifesta intentia achizitiei unor articole din cele prezente pe site, se va putea inregistra

Site-ul www.azuroo.com este destinat exclusiv comertului On-line cu articole de imbracaminte si incaltaminte, preponderent articole de sport. Orice persoana se poate informa si poate vizualiza aceste articole, fara obligatia achizitiei acestora. In masura in care o persoana isi manifesta intentia achizitiei unor articole din cele prezente pe site, se va putea inregistra.

Site-ul www.azuroo.com este destinat exclusiv comertului On-line cu articole de imbracaminte si incaltaminte, preponderent articole de sport. Orice persoana se poate informa si poate vizualiza aceste articole, fara obligatia achizitiei acestora. In masura in care o persoana isi manifesta intentia achizitiei unor articole din cele prezente pe site, se va putea inregistra.

CAPITOLUL II. DESCRIEREA SITE-ULUI

Prin intermediul Site-ului, puteti cumpara articole de îmbracaminte de fitness de la cei mai buni designeri, puteti cumpara Carduri Cadou AZUROO, puteti afla ultimele tendinte în domeniul fitness, dans, wellness etc.  De asemenea, puteti alege produsele pe care le doriti, facand clic pe inima care apare în coltul din dreapta sus al imaginii in miniatura a produsului respectiv.
Cand faceti acest lucru veti fi adaugat la „Favoritele mele” în contul dvs., astfel încat sa puteti urmari produsele de care sunteti interesat de pe Site. De asemenea, puteti furniza evaluari sau recenzii in („Recenzii”) pentru produsele disponibile pe site.
Orice sugestii, comentarii sau alte informatii pe care ni le oferiti despre Site in („Feedback”) vor constitui informatiile confidentiale. Noi putem sa utilizam, sa dezvaluim, sa reproducem, sa distribuim si sa exploatam Feedback-ul dvs., fără nici o alta obligatie sau restrictie din cauza oricaror drepturi de proprietate intelectuala.

CAPITOLUL III. POLITICA DE VANZARI ONLINE

3.1 CREARE CONT
* Serviciul este disponibil, în urma acordului cu prevederile prezentului document.
Vanzatorul nu permite partajarea unui Cont pe mai multi Utilizatori, o asemenea situatie atragand anularea Comenzii. Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a limita accesul Cumparatorului daca acesta are un comportament de rea-credinta

3.2 PRODUSE
In urma emiterii Comenzii, Vanzatorul va transmite Cumparatorului via e-mail, la adresa indicata de Cumparator la creearea Contului, confirmarea încheierii comenzii, într-un termen rezonabil din momentul comenzii.
* Totodata, Vanzatorul va transmite cumparatorul factura proforma aferenta Produsului/Produselor comandate, indicand datele necesare efectuarii platii de catre Cumparator si termenul limita pentru efectuarea platii. Daca Cumparatorul nu plateste contravaloarea Comenzii pana la termenul limita specificat in factura proforma, Vanzatorul va considera Comanda anulata.
* Dupa momentul in care fie in contul Vanzatorului a intrat suma reprezentand pretul Produsului/Produselor, fie Cumparatorul a facut dovada achitarii pretului comenzii trimitand Vanzatorului documentul justificativ al platii cu stampila bancii prin intermediul careia s-a efectuat plata, Produsul/Produsele vor fi livrate alaturi de factura fiscala, conform legislatiei în vigoare, în conditiile respectarii prezentului document si în limita stocului disponibil. Vanzatorul îsi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda în cazul în care un anumit Produs nu se mai regaseste în stocul magazinului sau din motive independente de Vanzator. In situatia in care stocul este limitat, Vanzatorul se obliga sa informeze Utilizatorii despre acest fapt.
* Daca, dupa emiterea Comenzii de catre Cumparator si acceptarea acesteia de catre Vanzator, dar inainte de emiterea si trimiterea facturii proforme, stocul este epuizat, Vanzatorul se obliga sa informeze Utilizatorul si sa emita factura proforma in mod corespunzator, fara Produsul epuizat, daca Comanda continea mai multe Produse.
* Daca Comanda continea doar Produsul epuizat, Vanzatorul doar va informa Cumparatorul cu privire la epuizarea stocului. In acest caz Cumparatorul are dreptul de a renunţa la Comanda.
* Daca, dupa emiterea Comenzii de catre Cumparator, acceptarea acesteia de catre Vanzator si emiterea si trimiterea facturii proforme, stocul se epuizeaza, Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul in timp util astfel incat Cumparatorul sa nu achite pretul Produsului epuizat.
* Daca intre timp Cumparatorul a achitat pretul produsului epuizat, Vanzatorul se obliga sa restituie Cumparatorului suma datorata, in termen de 15 zile de la data cand banii au intrat in contul sau, Vanzatorul suportand costurile privind returnarea banilor in contul Cumparatorului.
* Inainte de returnarea banilor Cumparatorul va trebui sa indice contul si banca unde doreste sa i se returneze suma respective.
* Vanzatorul nu ofera nici o garantie, în afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, în ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea Site-ului, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
* Prezentarea vizuala a Produselor poate fi însotita de alaturarea altor piese sau accesorii ce nu vor fi incluse în costurile acestora. Produsele din site sunt prezentate în mod amanuntit. Pe site se afla informatii detaliate despre proprietatiile produselor, pretul acestora, materialul din care sunt confectionate, etc. Fotografiile si prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modelelor in concret. Informatiile ce însotesc imaginile cu Produse sunt oferite cu titlu de prezentare, neimpunand o obligatie contractuala a Vanzatorului din acest punct de vedere.
* Produsele achizitionate de pe Site-ul Vanză\atorului sunt destinate uzului personal al Cumparatorului.

3.3 PRET
* Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit în moneda specificata pe Site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii.
* Pretul valabil este cel de la momentul emiterii Comenzii si include cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica diferit si în mod expres pe Site.
* In pretul afisat pe site al fiecariu articol include TVA
* Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata Clientilor.
* Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Vanzator a Comenzii.
* Vanzatorul nu va fi tinut responsabil de costurile suplimentare pe care plata prin card le implica, între aceste costuri suplimentare fiind incluse comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului, în situatia unei monede de emitere diferita de LEI.

CAPITOLUL IV.  LIMITAREA ACHIZITIILOR

În dorinta de a îmbunatati experienta de cumparaturi si de a oferi cat mai multor clienti posibilitatea de a achizitiona produsele noastre, putem plasa limite la achizitii si sa nu autorizam achizitionarea de cantitati comerciale pentru marfurile noastre. De asemenea, putem restrictiona, printre altele, comenzile plasate din acelasi cont de client, aceeasi carte de credit si / sau comenzi care utilizeaza aceeasi adresa de facturare si / sau de livrare.
Ne rezervam dreptul de a limita, anula sau interzice comenzile care, în opinia noastra, a  încalca  aceasta politica. Ne rezervam în continuare dreptul de a înceta sa vindem clientilor care încalca aceasta politica. Putem modifica această politica în orice moment fara notificare prealabila.
Aceasta politica se aplica tuturor achizitiilor de produse AZUROO.

CAPITOLUL V.  INFORMATII CONT CLIENT

Puteti accesa toate informatiile personale de identificare pe care le colectam online vizitând sectiunea Contul meu de pe site-ul nostru.
Deasemenea va puteti conecta la contul dvs. puteti vizualiza sau modifica informatiile salvate. Folosim aceasta procedura pentru a va proteja mai bine informatiile. Puteti corecta erorile eventual aparute în informatiile dvs. de identificare personala prin trimiterea unei Cereri care sa prezinte eroarea într-un mod credibil. Pentru a proteja confidentialitatea si securitatea clientilor, vom verifica identitatea înainte de acordarea accesului sau efectuarea de corectii.
*Utilizam informatiile pe care le furnizati despre dvs. cand plasati o comanda numai pentru a finaliza aceasta comanda.
*Nu divulgam aceste informatii altor persoane decât în masura în care este necesar pentru a finaliza aceasta comanda.
*Folosim informatiile pe care le furnizati despre altcineva cand plasati o comanda numai pentru a expedia produsul si pentru a confirma livrarea.
*Oferim Carduri Cadou prin care puteti personaliza un produs pe care îl comandati pentru o alta persoana.
Informatiile pe care ni le furnizati pentru a crea un Card Cadou sunt folosite numai în acest scop si sunt divulgate numai persoanei care primeste acest cadou.
*Utilizam adresele dvs. de e-mail pentru a raspunde la e-mailurile pe care le primim, astfel adrese nu sunt folosite în niciun alt scop si nu sunt divulgate tertilor..
Va puteti înregistra in site-ul nostru daca doriti sa primiti corespondenta, precum si actualizari privind noile noastre produse si servicii. Informatiile pe care le transmiteti pe site-ul nostru nu vor fi utilizate în acest scop decat daca completati formularul de înregistrare sau bifati caseta corespunzatoare atunci cand plasati o comanda.
Noi folosim cookie-uri pentru a stoca informatii, cum ar fi preferintele dvs. personale atunci cand vizitati site-ul nostru. Aceasta ar putea include salvarea informatiilor despre cosul de cumparaturi, pentru o vizita viitoare sau reamintirea stării dvs. de conectare. Pentru mai multe informatii despre modul cookie, consultati capitolul POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.
Nu folosim niciodata si nu divulgam informatiile de identificare personala furnizate online în moduri care nu au legatura cu cele descrise mai sus, fara a va oferi, posibilitatea de a renunta sau de a interzice în alt mod astfel de utilizări independente.

CAPITOLUL VI.  CONSIMTAMANT COMUNICARE ELECTRONICA

Prin utilizarea Site-ului, sunteti de acord sa putem comunica cu dvs. în modul electronic cu privire la : utilizarea de catre dvs. a Site-ului, orice notificari, acorduri, sau alte comunicari pe care vi le trimitem în format electronic vor satisface toate cerintele legale de comunicare scrisa.
Pentru a va retrage consimtamantul de la primirea de notificarii electronice, va rugăm sa ne comunicati la adresa : contact@azuroo.com.

CAPITOLUL VII.  INSTRUMENTE OPTIONALE

Este posibil sa va oferim acces la instrumentele ale unor terte parti, asupra  AZUROO, nu monitorizeaza si nici nu are niciun control sau contributie.
*Prin utilizarea lor, sunteti de acord ca va oferim accesul la alte instrumente, fara garantii, sau conditii de orice natura si fara nicio aprobare.
*Nu vom avea nicio raspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor optionale. Orice utilizare de catre dvs. a instrumentelor optionale oferite prin intermediul site-ului este în totalitate pe propriul dvs. risc si trebuie sa va asigurati ca sunteti familiarizat si ca sunteti de acord cu termenii instrumentelelor furnizate de terti.
*Putem, de asemenea, sa va oferim în viitor servicii si / sau functii noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente si resurse). Astfel de caracteristici si / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni si Conditii.

CAPITOLUL VIII.  UTILIZAREA INTERZISA

Este interzisa postarea pe Site-ul AZUROO pentru urmatoarele:

* Informatii personale ale oricarei alte persoane (inclusiv nume, adrese de e-mail, numere de telefon, numere CNP și informatii financiare);
* Continut care este calomnios, defaimator, abuziv sau ofensator;
* Continut obscen, pornografic, indecent sau explicit sexual, care descrie violenta grafica, excesiva sau gratuita;
* Continut ilegal, daunator sau ofensator sau care ar încuraja, solicita, promova, sau furniza instructiuni pentru orice infractiune penala sau civila;
* Conținut care poate deturna sau încalca drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau orice alte drepturi ale altora;
* Virusi, date corupte sau alte fisiere daunatoare, perturbatoare sau distructive;
* Continut care, în opinia AZUROO, este inacceptabil, sau poate restrictiona sau împiedica o persoana sa beneficieze de oferta site-ului, sau poate expune AZUROO, sau utilizatorii Site-ului la daune si/sau răspunderi de orice tip;
* Continutul pe care, din punct de vedere contractual sau legal, trebuie sa-l pastrati confidential.

De asemenea, sunt interzise urmatoarele în legatura cu Site-ul sau cu alti utilizatori ai sai:
* Utilizarea Site-ului în orice mod care ar putea interfera, perturba, afecta negativ sau împiedica alti utilizatori sa beneficieze pe deplin de ofertele Site-ului, sau care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita sau afecta functionarea Site-ului;
* Colectarea oricaror informatii personale despre ceilalti utilizatori;
* Intimidarea, amenintarea, tulburarea sau hartuirea altor utilizatori în alt mod;
* Postarea de mesaje spam sau comerciale prin intermediul Site-ului;
* Crearea un cont daca nu aveti peste 18 ani;
* Utilizarea Site-ului pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau sa va angajati, sa încurajati sau sa promovati orice activitate ilegala sau care încalca acesti Termeni si Conditii;
* Încercarea de a evita masurile de filtrare, securitate, sau alte caracteristici destinate sa protejeze Site-ul, sau utilizatorii, sau terti;

AZUROO nu este raspunzator pentru comportamentul sau interactiunile dvs. cu oricare alti utilizatori (online sau offline) sau pentru orice daune in legatura cu acestea.
În calitate de furnizor de servicii interactive, nu suntem raspunzatori pentru continutul recenziilor. Desi nu avem nicio obligatie de a afisa, modifica sau monitoriza recenziile, ne rezervam dreptul de a modifica sau elimina orice recenzie în orice moment, fara sa prezentam motivul si fara nicio notificare.

Pe langa alte interdictii prevazute în Termenii și Conditiile, este interzis sa utilizati site-ul sau continutul acestuia pentru : (A) orice scop ilegal; (B) a solicita altor persoane sa efectueze sau sa participe la orice acte ilegale; (C) orice încalcare a reglementarilor, regulilor, legilor sau ordonantelor; (D) încalcarea drepturilor noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (E) hartuirea, abuzul, insultarea, ranirea, defaimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau handicap; (F) prezentarea de informatii false sau înselatoare; (G) încarcarea sau transmiterea de virusi sau orice alt tip de cod rau intentionat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care ar afecta functionalitatea sau functionarea Site-ului sau a oricarui Web Site al altor Site-uri sau Internet; (H) colectarea sau urmarirea informatiilor personale ale altora; (I) spam, phish, pretext, accesare cu crawlere; (J) pentru orice scop obscen sau imoral; (K) interferarea sau eludarea caracteristicilor de securitate a Site-ului sau a oricaror Web Site-uri asociate, altor Site-uri sau Internet.
Ne rezervam dreptul de a stopa utilizarea de catre dvs. a Site-ului sau a oricarui Web Site aferent, pentru încalcarea oricarui articol mai sus prezentat.

CAPITOLUL IX.  LIMITAREA RASPUNDERII

Nu garantam, ca folosirea serviciilor noastre va fi neîntrerupta, sau fara erori.
Sunteti de acord ca, din cand în cand, putem inchide Site-ul pe perioade nedeterminate de timp pentru imbunatatirea sau modificarea unor elemente fara notificare prealabila.
În niciun caz, BLOOMIER SRL, directorii, angajatii, afiliatii, agentii, contractantii, stagiarii, furnizorii, prestatorii de servicii sau licentiatorii nu vor fi raspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare directa sau indirecta, sau daune secundare de orice fel, incluzand, fara limitare, profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderile de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent daca se bazeaza pe un contract.

CAPITOLUL X.  SUSPENDAREA SAU ANULAREA

AZUROO poate suspenda sau anula drepturile de a accesa sau de a folosi Site-ul din orice motiv fara o notificare prealabila pentru toti acei utilizatori care incalca Termenii si Conditiile Regulamentului sau.

CAPITOLUL XI.  INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

Furnizarea de informații cu caracter personal, prin intermediul Site-ului AZOROO, este reglementata de Politica noastră de Confidentialitate.

CAPITOLUL XII.  CONTACT

Daca aveti întrebari suplimentare cu privire la Termeni si Conditiile AZUROO, va rugam sa ne trimiteti e-mail la: contact@azuroo.com sau sa ne scrieti la adresa: Bloomier, S.R.L. Aleea Ramnicu Valcea nr. 20-22, Bucuresti,Cod 031815, Romania