My Cart

Close

Transport si Livrare

 

Livrarea se face oriunde în România, sau în afara României (UE), prin intermediul companiei de curierat DPD.

 

Costurile de livrare sunt*:

Comenzi cu greutatea mai mica de (<) 2kg: 11.99 LEI  

Comenzi cu greutatea mai mare de (>) 2kg: 16.99 LEI

Toate comenzile internationale: 126.00 LEI

* Cu exceptia ofertelor speciale specificate pe site.

 

 

Comenzile sunt prelucrate si expediate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate si expediate a doua zi.

Comenzile primite dupa orele 16:00 in fiecare zi de vineri vor fi procesate luni.

Termenul de livrare începe odata cu primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

AZUROO nu este responsabil pentru întarzieri neprevazute în cazul întreruperilor sau defectiunilor cauzate de evenimente care depasesc controlul Bloomier, S.R.L (Azuroo Activewear). Aceste întreruperi includ, dar nu se limitează la, întarzierile cauzate de sistemul de transport, operatorul de transport maritim sau prelucrarea cardului de credit / debit al titularului cardului. Întarzierile de livrare din cauza întreruperilor de serviciu sau a conditiilor meteorologice nefavorabile nu sunt responsabilitatea Bloomier, S.R.L sau a operatorului de transport.

 

Comenzile vor fi livrate în termen de 2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc si intre 7 - 14 zile lucratoare de la plasarea comenzii, cu exceptia cazurilor de forta majora. Din motive de securitate, curierul DPD va va cere sa semnati comanda de livrare.

 

Coletele vor fi preluate de catre Cumparator prin intermediul companiei de curierat (DPD) si livrarea poate fi urmarita folosind codul de tracking direct pe pagina DPD: 

https://www.dpd.com/ro

Nu expediem la Oficiile Postale sau Cutiile Postale.

 

În cazul în care Vanzatorul nu livreaza produsele în termenul stabilit, Cumparatorul are dreptul la anularea/ rezolutiunea comenzii.

Verificati respectarea comenzii de livrare: numarul de produse, integritatea pachetului, factura, codul de livrare cu cel din comanda.

Va rugam sa raportati orice lipsa de conformitate în scris, atat în documentatia companiei de curierat, cat si la adresa de e-mail: contact@azuroo.com

Daca produsul este deteriorat, va recomandam sa îl impachetati in starea initiala fara sa îl utilizati si fara sa eliminati etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor intra in responsabilitatea dumneavoastra odata cu semnarea documentelor de livrare catre dvs.

Atenție: Ne rezervam dreptul de a nu trimite comenzille persoanelor care nu si-au îndeplinit obligatiile pecuniare sau alte obligatii fata de BLOOMIER, SRL.

De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna-credinta. Orice abuz va duce la întreruperea oricarei relatii.

10% Discount pentru prima comanda!

Inscrie-te la newsletter si primesti 10% discount pentru prima ta comanda! In plus, beneficiezi de acces direct catre cele mai recente stiri Azuroo, produse noi si promotii speciale.