Livrarea se face oriunde în România, sau în afara României (UE), prin intermediul companiei de curierat DPD. 

Costurile de livrare sunt:

Livrare Standard Romania: 21 RON

Comenzi internaționale: 150.00 RON

Comenzile sunt prelucrate și expediate de luni pană vineri, cu excepția sărbătorilor legale.

Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate și expediate a doua zi.

Comenzile primite după orele 16:00 în fiecare zi de vineri vor fi procesate luni.

Termenul de livrare începe odată cu primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

În mod obișnuit, atunci când produsul/produsele comandate sunt pe stoc, acestea ajung la destinatar în 1-2* zile lucrătoare după expedierea coletului, iar comenzile cu expediere către celelalte state membre UE  în 7-10 zile lucrătoare, în funcție de adresa de livrare. 

În cazul în care produsul/produsele nu sunt pe stoc și se pot comanda de la furnizor, la timpul estimat de livrare de mai sus se mai adaugă alte 5 zile lucrătoare.

AZUROO nu este responsabil pentru întarzieri neprevăzute în cazul întreruperilor sau defecțiunilor cauzate de evenimente care depășesc controlul Bloomier, S.R.L (Azuroo Activewear). Aceste întreruperi includ, dar nu se limitează la, întarzierile cauzate de sistemul de transport, operatorul de transport aerian sau prelucrarea cardului de credit / debit al titularului cardului. Întarzierile de livrare din cauza întreruperilor de serviciu sau a condițiilor meteorologice nefavorabile nu sunt responsabilitatea Bloomier, S.R.L sau a operatorului de transport.

Coletele vor fi preluate de către Cumpărător prin intermediul companiei de curierat (DPD) și livrarea poate fi urmărita folosind codul de urmărire (AWB) direct pe pagina DPD: 

https://www.dpd.com/ro

Nu expediem la Oficiile Postale sau Cutiile Poștale.

De asemenea, puteți contacta telefonic compania DPD la numărul de telefon 031.824.90.90 pentru a afla statusul și inclusiv numărul de telefon al curierului care va face livrarea la adresa dvs.

În cazul în care curierul nu vă poate livra coletul, se va face o nouă încercare. Dacă și aceasta va eșua, coletul va fi depozitat pentru o scurtă perioadă de timp în depozitul local al DPD și apoi va fi returnat automat către Azuroo. 

În cazul în care Vânzătorul nu livrează produsele în termenul stabilit, Cumpărătorul are dreptul la anularea/ rezoluțiunea comenzii.

Verificați respectarea comenzii de livrare: numărul de produse, integritatea pachetului, factura, codul de livrare cu cel din comandă.

Vă rugam să raportați orice lipsă de conformitate în scris, atat în documentația companiei de curierat, cat și la adresa de e-mail: contact@azuroo.com

Dacă produsul este deteriorat, vă recomandăm sa îl împachetați în starea inițială fără sa îl utilizați și fără sa eliminați etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor intra în responsabilitatea dumneavoastră odată cu semnarea documentelor de livrare către dvs.

Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu trimite comenzile persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau alte obligații fata de BLOOMIER, SRL.

De asemenea, contractul va fi interpretat și executat cu credință. Orice abuz va duce la întreruperea oricărei relații.